page contents

17 Şubat 2015 Salı

Aynı Saniyede 4 Misyoner Gönderme


 Klanlar oyununda Misyoner dediğimiz birim köye yaptığı her başarılı saldırıda 20-35 bağlılık düşürür. Bir köyün bağlılığı 100 den başlar. Köyün bağlılığı 0 ın altına indiğinde ise köy fethedilmiş olur. Bağlılığı 25 den başlar. Her saat başı bağlılık 1 artar. (server hızıma göre değişebilir.)


 Elinizdeki orduyu 4 e bölüp düşmana saldırırsanız ve her saldırıya 1 misyoner koyarsanız köy almanız çok zorlaşır. İlk saldırılarınız başarısız olabilir. Bu yüzden sağlam oyuncular ilk orduya neredeyse tüm askerini koyar ve yanına 1 misyoner birimini yerleştirir. Sonra 3 sekme daha açarak 100-200 baltacı kadar asker ve 1 misyonerden oluşan 3 saldırı daha oluşturur. Bu saldırıların hepsninide aynı snyede köye gönderir. İlk güçlü ordu köydeki savunmayı öldürür ve yarısı hayatta kalırsa misyoner bağlılılığı düşürür. 2-3-4. Saldırılar aynı snyede fakat ilk saldırıdan sonra milisaniye farkıyla köye saldırırlar bu sırada dışarıdan bir destek gelmezse köy boş olacağı için köyü fethederler.
 Eğer 4 misyoneri tek orduda gönderirseniz bağlılık gene 20-35 arasında azalacaktır. Önemli olan misyoner sayısı değil saldırının başarıyla gerçekleşmiş olmasıdır.
 Aşağıdaki videoda 1 saniye içinde nasıl 4-5 saldırı gönderilir anlatılmış. Operadan bu şekilde aynı saniyede saldırı göndermek mümkün. Oyunda da hile sayılmamaktadır. Her oyuncunun kullandığı bir yöntemdir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder